Mythos Hoeven restaurant
Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij!
Vlees, vis en vegetarisch
De Griekse keuken staat bekend om hun lekkere tzatziki en mixed grills.

Wij halen Griekenland dichterbij

Groepen krijgen korting

Speciale live muziek avonden

Een avond uit eten bij Mythos in de omgeving van Etten-Leur staat garant voor een unieke belevenis. Wij brengen Griekenland naar het gezellige Brabant, waar u keuze heeft uit de lekkerste vegetarische-. vis- en vleesgerechten. Zo wordt u ontvangen met een glaasje Ouzo waarna de bediening u een plaatsje in ons restaurant geeft. Het genieten kan beginnen.

Voordelig uit eten bij Mythos nabij Etten-Leur

Een bezoek aan ons restaurant betekent altijd een avond voordelig uit eten. En komt u met een groep van meer dan 10 personen? Dan heeft u extra veel geluk! Dan halen wij namelijk 10% van de eindrekening af. Ook jarigen voelen zich extra jarig in ons restaurant en krijgen het hoofdgerecht gratis. Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart. Hopelijk kunt u een keuze maken tussen alle heerlijke gerechten.

Verrassende feestarrangementen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een personeelsfeest, verjaardag, jubileum of andere feestelijke bijeenkomst? Vraag naar onze feestarrangementen en vier de gelegenheid in Griekse sferen. Interesse? Neem even contact met ons op. Wij doen u graag een aantrekkelijke aanbieding.

Lekker eten en drinken in de omgeving van Etten-Leur

Bij goede gerechten hoort natuurlijk een goed glas wijn. En laat dat ook een van onze specialiteiten zijn. Wanneer u kiest voor onze wijnproeverij selecteren wij de wijn bij elke gang. Hierdoor beleeft u de smaken nog intenser en komen de gerechten nog beter tot hun recht. Wanneer komt u uit eten in de omgeving van Etten-leur? Plaats eenvoudig online uw reservering of bel ons op het telefoonnummer 0165-504508.

Bekijk ook eens

Grieks afhalen | Grieks restaurant | Restaurant klundert

Reserveren