Mythos Hoeven restaurant
Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij!
Vlees, vis en vegetarisch
De Griekse keuken staat bekend om hun lekkere tzatziki en mixed grills.

Wij halen Griekenland dichterbij

Groepen krijgen korting

Speciale live muziek avonden

Komt u bij Mythos in het restaurant Grieks eten of uw bestelling afhalen? Welke mogelijkheid u ook kiest, u geniet altijd van versbereide gerechten. Kiest u voor Musakas of een typisch Griekse Gyros? Bekijk onze menu kaart alvast en geef ons uw bestelling door.

Grieks afhalen of dineren in het gezellige restaurant?

Ons restaurant biedt plaats aan maar liefst 200 gasten. Neemt u binnen plaats of is het mooi weer en zoekt u een plekje op ons terras. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje Ouzo wat u direct in de Griekse sfeer brengt. Uiteraard helpt ons traditionele interieur ook bij het creëren van de juiste sfeer. Of u nu in ons Griekse restaurant plaatsneemt of uw gerechten komt afhalen, voor een aantrekkelijke prijs geniet u van de lekkerste Griekse gerechten.

Geef uw bestelling telefonisch door

Heeft u een keuze gemaakt tussen ons uitgebreide aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165-504508. Geef uw bestelling door en wij zorgen ervoor dat u de Griekse gerechten op de afgesproken tijd kunt afhalen. Moeten onze koks rekeninghouden met een allergie of is er iets anders waar wij rekening mee kunnen houden? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.

Bekijk ook eens

Grieks restaurant | Restaurant klundert | Uit eten zevenbergen

Reserveren