Mythos Hoeven restaurant
Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij!
Vlees, vis en vegetarisch
De Griekse keuken staat bekend om hun lekkere tzatziki en mixed grills.

Wij halen Griekenland dichterbij

Groepen krijgen korting

Speciale live muziek avonden

Bent u op zoek naar een Grieks restaurant waar u echt de Griekse sfeer proeft? Reserveer dan een tafel in het Grieks restaurant Mythos in Hoeven. Wat ons restaurant zo uniek maakt? Dat is de combinatie van de Brabantse gezelligheid en de typische Griekse sfeer uit Thessaloniki. Bij binnenkomst ontvangt u een glaasje Ouzo en loopt u langs de 12 Griekse goden. Wij brengen Griekenland dichterbij.

Een Grieks restaurant voor jong en oud

Iedereen geniet volop in ons restaurant van heerlijke Griekse vegetarische-, vis- en vleesgerechten. Komt u met het hele gezin? Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Zij kiezen uit een vrolijk kindermenu terwijl u een overheerlijk Grieks gerecht met een passende wijn besteld. Wij serveren u graag de perfecte wijn bij elke gang. Welke wijn dat is, hangt natuurlijk af van het gerecht. Wij verrassen u daar graag mee.

Grieks eten afhalen in het restaurant

Wist u dat u de Griekse gerechten ook kunt afhalen in ons restaurant? Geef uw bestelling telefonisch aan ons door en wij zorgen ervoor dat het op de afgesproken tijd klaar staat om opgehaald te worden. Heeft u vragen? Of wilt u iets aan onze kok doorgeven? Bel dan even naar 0165-504508.

Bekijk ook eens

Restaurant klundert | Uit eten zevenbergen | Eten etten leur

Reserveren