Mythos Hoeven restaurant
Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij!
Vlees, vis en vegetarisch
De Griekse keuken staat bekend om hun lekkere tzatziki en mixed grills.

Wij halen Griekenland dichterbij

Groepen krijgen korting

Speciale live muziek avonden

In het Griekse restaurant Mythos nabij Klundert geniet u van versbereide vegetarische-, vlees- en visgerechten. Bij binnenkomst heet ons enthousiaste team u welkom met een glaasje Ouzo waarna u plaatsneemt in ons restaurant of op ons terras. Wij brengen Griekenland dichterbij dan u denkt. Ontdek het zelf en boek vandaag nog een tafel in ons restaurant in de buurt van Klundert.

Met een grote groep uit eten in het restaurant nabij Klundert

Groepen van meer dan 10 personen profiteren van extra veel voordeel. U ontvangt namelijk 10% korting op de eindrekening! Dus staat er binnenkort een bedrijfsuitje, jubileum of andere feestelijke bijeenkomst op de planning? Ook dan bent u van harte welkom bij Mythos. Interesse in een groepsarrangement? Wij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden zodra u contact met ons opneemt.

Voor elk gerecht een passende wijn

Bent u een echte wijnliefhebber? Maak dan gebruik van onze wijnproeverij. Onze wijnkenner serveert bij ieder gerecht een passende wijn zodat de smaken nog beter tot zijn recht komen. Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant nabij Klundert? U maakt eenvoudig online een reservering. Belt u liever? Dat kan ook. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0165-504508. Heeft u een allergie of specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij houden hier graag rekening mee.

Bekijk ook eens

Uit eten zevenbergen | Eten etten leur | Grieks afhalen

Reserveren