Mythos Hoeven restaurant
Het is alsof de Griekse zon schijnt, alsof het Griekse strand op loopafstand op u wacht en de Ouzo een vriendelijke voortkabbelende rivier is. Mythos brengt Griekenland dichterbij!
Vlees, vis en vegetarisch
De Griekse keuken staat bekend om hun lekkere tzatziki en mixed grills.

Wij halen Griekenland dichterbij

Groepen krijgen korting

Speciale live muziek avonden

Gaat u binnenkort uit eten in de omgeving van Zevenbergen, maar heeft u nog geen geschikt restaurant gevonden? Grieks restaurant Mythos heet u van harte welkom. In ons restaurant wordt de Brabantse gezelligheid gecombineerd met de Griekse sfeer uit Thessaloniki. Het Griekse interieur, de 12 beelden van Griekse goden en het meubilair laat u even denken dat u zich tijdens het uit eten nabij Zevenbergen in Griekenland bevindt.

Iets te vieren? Kom uit eten in de omgeving van Zevenbergen

Is er een jarige in uw midden? Bij een reservering boven de vier personen ontvangt de jarige een gratis hoofdgerecht! Wist u dat ons restaurant ook de perfecte locatie is voor het vieren van een jubileum, bedrijfsfeest of andere feestelijke bijeenkomst? Vraag naar onze feestarrangementen en wij doen u een aantrekkelijk aanbod.

Uit eten of afhalen in de buurt van Zevenbergen?

Naast dat u van harte welkom bent in ons restaurant voor een heerlijk diner kunt u de Griekse gerechten ook afhalen. Geef uw bestelling aan ons door en wij zorgen ervoor dat u deze op de afgesproken tijd af kunt komen halen. Heeft u een allergie of is er iets anders waar wij rekening mee kunnen houden? Laat het ons weten door te bellen naar het telefoonnummer 0165-504508.

Bekijk ook eens

Eten etten leur | Grieks afhalen | Grieks restaurant

Reserveren