Afhalen mogelijk

Authentieke sfeer

Uitgebreide menukaart

Grieks afhalen nabij Etten-Leur

Als u ontzettend veel zin heeft in Grieks eten, dan is het fijn dat u snel kunt bestellen en afhalen bij Mythos in de buurt van Etten-Leur! Onze chefs bereiden de lekkerste gerechten die u gewoon thuis op kunt eten met uw gezelschap. Is het enkel een avondje thuis voor u en uw partner of komen er vrienden op bezoek die graag een hapje mee eten? In iedere situatie is Grieks eten bij u thuis in Etten-Leur een goede keuze, zeker als u het eenvoudig kunt bestellen en afhalen bij Mythos in Hoeven!

Smaakvol Grieks eten bestellen en afhalen in de buurt van Etten-Leur

Mythos is een Grieks restaurant in de buurt van Etten-Leur waar u heerlijk eten kunt bestellen en afhalen. Wij vinden het belangrijk dat u Griekenland proeft in al onze gerechten door gebruik te maken van authentieke smaakcombinaties en ambachtelijke bereidingswijzen. Van de mezédes tot de souvlaki en van de tzatziki tot het kindermenu, alles wordt versbereid door onze chefs. En dat proeft u tot op de laatste hap! Vrijwel het hele menu is beschikbaar voor bestellen en afhalen, zodat u thuis in Etten-Leur van al het Griekse eten kunt genieten. Daarnaast is het bij ons mogelijk om zowel voor kleine als grote gezelschappen te bestellen, zodat u geen hele avond in de keuken hoeft te staan! Geniet samen met uw gasten, dan zorgen wij voor het eten.

Geef uw bestelling telefonisch aan ons door

Heeft u een keuze gemaakt uit onze grote menukaart? Dan wordt het tijd om uw Griekse eten te bestellen zodat u het kunt afhalen bij ons restaurant in Hoeven, op ongeveer 10 kilometer afstand van het centrum van Etten-Leur en goed bereikbaar vanuit Oudenbosch. Bel naar +31 165 504 508 om uw bestelling door te geven. Geef eventueel dieetwensen en allergieën ook aan ons door – wij houden hier graag rekening mee voor u! Vervolgens spreken we een tijd af waarop u het eten op kunt halen, zodat u thuis heerlijk gaat genieten.