Afhalen mogelijk

Authentieke sfeer

Uitgebreide menukaart

Grieks afhalen vlak bij Oudenbosch

Bent u op zoek naar een Grieks restaurant waar u heerlijke gerechten kunt bestellen en afhalen, bij voorkeur in de buurt van Oudenbosch? Bij Mythos zorgen we er graag voor dat iedereen van het Griekse dis kan genieten, zonder zelf uren in de keuken te hoeven staan. Ideaal wanneer u een etentje thuis organiseert of voor veel mensen de catering wilt regelen. Onze chefs bereiden graag de lekkerste gerechten met authentieke, Griekse ingrediënten zodat u een stukje Thessaloniki in huis haalt!

Het lekkerste Grieks eten bestellen en afhalen in de buurt van Oudenbosch

Heeft u besloten dat u graag thuis in Oudenbosch wilt eten, kies dan voor het bestellen en afhalen van Grieks eten bij Mythos! Bekijk onze uitgebreide menukaart en beslis welke van onze gerechten u het lekkerst lijken. Gaat u voor de authentieke Griekse beleving met moussaka en souvlaki of kiest u toch voor een heerlijke visschotel die u met uw partner kunt delen? In ieder gerecht proeft u de authenticiteit van onze Griekse roots terug. Mocht het niet lukken om een keuze te maken, dan geven wij natuurlijk met veel plezier onze tips aan u door! Heeft u bijvoorbeeld al eens mezédes geprobeerd? Dit zijn kleine gerechten die ideaal zijn om te delen tijdens een borrel. Ook Griekse mezédes kunt u bestellen en afhalen bij ons in Hoeven en ophalen vanuit Oudenbosch.

Bel simpelweg uw bestelling door

Nu de keuze voor Grieks gemaakt is, moet u natuurlijk nog wel uw bestelling aan ons doorgeven. Bel hiervoor naar 0165-504508. Wij zorgen ervoor dat de bestelling voor u klaarstaat op het afgesproken tijdstip. Het bestellen en afhalen van het eten kost natuurlijk tijd, dus wij verpakken het eten zo dat het nog heerlijk warm is als u thuiskomt van ons restaurant nabij Oudenbosch. Mocht er rekening gehouden moeten worden met allergieën of dieetwensen, geef dit dan aan ons door tijdens het plaatsen van uw bestelling!

Contact