Afhalen mogelijk

Authentieke sfeer

Uitgebreide menukaart

Grieks restaurant vlak bij Etten-Leur

Wilt u graag heerlijk uiteten in een typisch Grieks restaurant in de buurt van Etten-Leur? Dat kan bij Mythos in Hoeven! Hier doen wij er alles aan om u culinair te verrassen en u mee te nemen naar de sfeer van Thessaloniki, zonder de Brabantse gezelligheid uit het oog te verliezen. In ons restaurant is er ruimte voor tweehonderd gasten. Dankzij de prachtige aankleding en tafelindeling, zit u toch in een gezellige en romantische omgeving. Of u nu met een klein gezelschap langs wilt komen dineren of juist een feest met een grote groep wilt vieren, bij ons Grieks restaurant in de buurt van Etten-Leur is het allemaal mogelijk!

Ervaar gastvrijheid op zijn Grieks bij ons restaurant in de buurt van Etten-Leur

Waar moet u meteen aan denken als u denkt aan Griekenland? Zijn dat eerst de Ouzo, moussaka en souvlaki die bij ons op de menukaart staan of is het toch de Griekse gastvrijheid die bij u opkomt? Waar uw gedachten ook naar uitgaan, wij zorgen ervoor dat u zich in Griekenland waant voor een avond. Dankzij onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar vanuit de omgeving rondom Hoeven. Bent u op zoek naar het beste Grieks restaurant nabij Zevenbergen en Etten-Leur? Ervaar de Griekse gastvrijheid zelf tijdens een ontspannen avond uit bij Mythos! Zelfs als u liever niet de deur uitgaat, haalt u de sfeer van Griekenland gewoon in huis. Het is namelijk ook mogelijk om Grieks eten af te halen in regio Etten-Leur!

Reserveer uw tafel voor een avond genieten op zijn Grieks

Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in ons Grieks restaurant nabij Etten-Leur en u te verwennen met het lekkerste eten van onze kaart. Het is aan te raden om een reservering te plaatsen als u wilt genieten van de Griekse sferen. Dit kan via het reserveringssysteem. Komt u met een grote groep of heeft u speciale wensen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar +31 165 504 508.