Uniek avondje uit, met z”n tweetjes of als groep

Over Mythos

Bij binnenkomst merkt u direct dat Mythos niet het doorsnee Grieks restaurant is. Via de Smitse betreedt u de Griekse sferen. De fraaie Fresco beeldt alle 12 Goden uit die figureren in de Griekse Mythologie. Het is de volkomen onverwachte combinatie van Brabantse gezelligheid en Griekse sfeer die Mythos uniek maakt. U moet dat een keer ondergaan. Ondanks het feit dat ons restaurant plaats biedt aan 200 gasten hebben wij een gezellige romantische sfeer. Het comfortabele meubilair draagt daar zeker toe bij. Reserveren is gewenst, dan weet u zeker dat u niet teleurgesteld wordt.

Mythos is geen restaurant dat het van omploopsnelheid moet hebben. U wordt welkom geheten met een glaasje Ouzo. Het vriendelijke personeel neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden en garandeert een vlotte bediening. U kunt onder andere plaats nemen in de Oude Smitse, die ook daadwerkelijk als smederij is ingericht. Compleet met oven, blaasbalg en de originele attributen. Een verrassende ambiance, die u niet in een Grieks restaurant verwacht. Dat maakt Mythos ook een interressante locatie voor uw bedrijfsuitje, jubileum of feestje. Parkeren kan gratis op ons eigen parkeerterrein. Ook de kosten vallen mee, zeker bij een groepsarrangement. Informeert u er maar eens naar.

Mythos is al vanaf 1998 gevestigd in Hoeven, wat aangeeft dat het een blijvertje is!

Mythos vindt haar oorsprong in het Griekse Thessaloniki.

Er is een hoge standaard in het restaurant. Ondanks die hoge standaard prijst Mythos zich niet uit de markt. Integendeel zelfs: De prijzen zijn meer dan schappelijk, terwijl daar een goddelijke behandeling tegenover staat.