Afhalen mogelijk

Authentieke sfeer

Uitgebreide menukaart

Grieks restaurant vlak bij Oudenbosch

Als u niet meer kunt wachten voor een moment samen met heerlijk Grieks eten, dan moet u zeker een bezoek brengen aan restaurant Mythos in de buurt van Oudenbosch. In 1998 zijn wij neergestreken in Hoeven. Dankzij de ideale combinatie van Brabantse gezelligheid en Griekse gastvrijheid, gaat iedere gast volledig voldaan naar huis na een avondvullend diner. In ons interieur vindt u unieke hints naar onze oorsprong in het Griekse Thessaloniki, waardoor u plaatsneemt in een sfeervol restaurant waar u als klant op één staat.

Een heerlijke avond Grieks eten bij ons restaurant in de buurt van Oudenbosch

Bij Grieks restaurant Mythos vlak bij Oudenbosch heeft u keuze uit een ruime menukaart met het lekkerste Griekse eten. Van mezédes voor meerdere mensen tot souvlaki voor twee personen, alles is mogelijk bij ons. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en smaakvolle kruiden. Indien gewenst adviseren wij u ook over bijpassende wijnen voor een complete smaakbeleving. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om Grieks eten te bestellen vanuit Oudenbosch? Ideaal voor een verjaardag waarbij u thuis wilt blijven, maar niet de hele dag in de keuken wilt staan! Dit is mogelijk in de omgeving van Hoeven, dus ook vanuit Etten-Leur. Simpel en snel Grieks eten op tafel met een beetje hulp van onze chefs.

Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog uw tafel

Staat u te trappelen om weer een Griekse avond te hebben en te genieten van het eten bij ons restaurant nabij Oudenbosch? Wacht dan niet te lang en reserveer uw tafel vandaag nog! Dit kan uiteraard via het reserveringssysteem, maar u bent ook welkom om te bellen naar +31 165 504 508.Mocht u dieetwensen, allergieën of andere bijzonderheden door willen geven voor uw bezoek, dan horen wij dit uiteraard ook graag! Hopelijk mogen we u vanuit Oudenbosch snel verwelkomen met het lekkerste Griekse eten bij ons restaurant vlak bij Zevenbergen.