Afhalen mogelijk

Authentieke sfeer

Uitgebreide menukaart

Grieks restaurant nabij Zevenbergen

Bent u op zoek naar een Grieks restaurant in de omgeving van Zevenbergen waar u heerlijk kunt eten? Bij Mythos in Hoeven waant u zich in de Griekse sferen met een vleugje Brabantse gezelligheid! Komt u met z’n tweeën voor een ontspannen avond of heeft u iets te vieren? Van verjaardagen tot jubilea en personeelsfeesten – wij denken met u mee om de perfecte avond te organiseren.

Heerlijk eten bij een traditioneel Grieks restaurant in de omgeving van Zevenbergen

In 1998 openden wij ons Grieks restaurant in Hoeven, vlak bij Zevenbergen. Echter vindt Mythos haar oorsprong in het Griekse Thessaloniki. In de loop der jaren hebben wij de perfecte balans gevonden tussen het bourgondische van Brabant en het familiegevoel van Griekenland. Maar u komt natuurlijk vooral naar ons restaurant nabij Zevenbergen voor het heerlijke Griekse eten! Dit kunt u eventueel ook bij ons in Hoeven afhalen. Onze chefs maken van dinsdag tot en met zondag de lekkerste vis-, vlees en vegetarische gerechten voor u klaar. Maar wat is een Grieks gerecht zonder een goed glas wijn? Onze enthousiaste medewerkers verrassen u graag met een passende wijn.

Reserveer uw tafel en ga even op vakantie in Griekenland

Met een Ouzo wordt u vriendelijk ontvangen in ons restaurant nabij Zevenbergen, want wat is nu typischer dan dit Griekse drankje? Heeft u gereserveerd? Dan kunt u direct plaatsnemen en genieten van de Griekse sfeer. Als onze liveband speelt, voelt het net alsof u even op vakantie in Griekenland bent. Bent u benieuwd geworden? Ervaar onze gastvrijheid en reserveer uw tafel via ons systeem. Heeft u vragen of wilt u belangrijke informatie doorgeven? Bel dan even naar +31 165 504 508.